Mezi vločkami

Mezi vločkami

Anotace: a začalo sněžit...

Sněží...
vločka za vločkou
dopadají na jejich vlasy
spolu za ruce drží se
ona v bílých šatičkách...
jejich svatba je to asi.
Nastavila ruce obloze
on chytil ji kolem pasu
točili se dokolečka
naslouchali zimy hlasu.
Slzy už netekly
zamrzly na perly krásné
démanty na jejich šatech
kéž jejich láska nikdy nepohasne.
Setřepal jí snížek z tváře
a ruce ve svých jí zahříval
i setkaly se jejich rty
a mráz jim k tomu zazpíval.
"Už všechno bude dobré"
do ouška jí zašeptal
snad na dny zlé zapomněla
...uvěřila...milovala...

Sněží...vločka za vločkou...
a snáší se na nás dva...
Autor Nessy, 03.02.2008
Přečteno 301x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Zweiblumen, Norlein
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Mrazivá atmosféra ... ačkoli smutná, líbí se.

05.02.2008 06:37:00 | Zweiblumen

Škoda, teď už se sněhu asi nedočkáme. Je to docela pěkný :)

03.02.2008 09:37:00 | Norlein

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí