Úsměv

Úsměv

Anotace: Co dokáže úsměv Anděla...

Zas vídám tě s úsměvem na tváří
Tvé šťastné oči tu temnotu rozzáří
Když na mě se usměješ, mé srdce buší
Je nádherné vidět, jak ti to sluší

Hvězdičko moje... sviť stále dál
Buď tu se mnou... já jsem se tak bál

Pral jsem se se svým svědomím
A krutý to byl boj

Neopouštěj mě.. jsi jediný
Anjelík moj..
Autor Moliere, 03.02.2008
Přečteno 596x
Tipy 2
Poslední tipující: veronicie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásny! :-)

03.02.2008 15:49:00 | veronicie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí