Včerejšek

Včerejšek

Anotace: ...........

Ten polibek včerejší,
stále mi zůstává,
v mých myšlenkách,
nemohu zavřít oči,
abych tě neviděl znova,
proč Amore,
jsi do mého srdce,
svůj šíp znova vystřelil,
cíl jsi trefil,
ptám se do tmy černé,
jak má duše….
Autor Vlk v rouše, 03.02.2008
Přečteno 282x
Tipy 11
Poslední tipující: Alain, Princezna.Smutněnka, night.rainbow, Bíša, Psavec, just me
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí