TAK EVIDENTNĚ

TAK EVIDENTNĚ

Anotace: 28/06/07

Tak evidentně
nám pouhé trávení večerů po hospodách
nevyhovovalo
Zkusme tedy na zimu zkusit
společné bydlení
(Nevidím jiné řešení)
. . .
Tak evidentně
Nám soužití v jednom malém pokojíčku
nevyhovuje
Zkusme tedy na léto zkusit
společnou dovolenou
/last minute našeho vztahu/
(Nevidím jiné řešení
než zkusit prchnout tomu všemu
změnit klima)
. . .
& co bude dál…?
až už nebudeme Účastníky zájezdu
Až dostihne nás v Brně
nuda, křeč & zima –
Autor Andrea Vatulíková, 03.02.2008
Přečteno 334x
Tipy 10
Poslední tipující: Who cares a lot, HarryHH, brko, adida, 1Jenny1, BlackTangerine, Bíša, Lukáš Rymeš
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je fajn!

06.02.2008 10:54:00 | Who cares a lot

... z ukázky je tedy evidentní .... že jde o vztah ryze dekadentní ...

*- ... tahle je skvělá ..

06.02.2008 10:50:00 | HarryHH

Moc pěkné. Líbí se mi všechny tvé básně, ale tahle asi nejvíc.

04.02.2008 11:22:00 | danaska

nadchla mně (a víc slov teď ze sebe vysypat nedokážu, možná jsem idiot :o) ..)

03.02.2008 16:32:00 | BlackTangerine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí