Život s Tebou..

Život s Tebou..

Anotace: je to nej co mě v životě potkalo

Den za dnem sluníčko zapadá
a mě jako blázna napadá.
Teď být v oblacích, tam nahoře
a za minulostí udělat čaru, říct zavři se závoře.
V tom ale pochopím, že sama bych to nezvládla,
proto raději poprosím, pojď se mnou hrát si na blázna.
Budem tam spolu, jenom dva,
možná všude kolem bude tma.
ale počkáme a hvězdičky se rozjasní,
budou nám svítit na cestu nejkrasnější slastí.
Tou je pro mě s Tebou být,
ničím se netrápit a po boku tě navždy mít.
Autor Kopretinka, 03.02.2008
Přečteno 496x
Tipy 2
Poslední tipující: elfkan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí