Pro tu,mě nejbližší

Pro tu,mě nejbližší

Anotace: Já vím

Na nebi modře blýská se
A mě po Tobě stýká se
Padají kapky deště,na hlavu mou
A já hledám Tebe,lásku svou
Díky Tobě,sílu mi dáváš
Tak ber srdce mé,tady ho máš

Odmítni nebo ber,Tvé rozhodnutí
Já jen vím
Že v tobě štěstí nacházím

Co když jednou přijde pláč
A láska ukáže druhý plášť
Co když bude bolest a žal
My spolu,i tak půjdem dál

Co když ti dluhy připravím,Co když už je nikdy nespravím
Co když jen bolest čeká tě,co když mračna stáhnou se,a jen pláč čeká tě
Co ty na to povíš mi?Já vím že řekneš věřím ti
Stojím při tobě,a pomůžu ti

Probouzet vedle tebe,chtěl bych se
Usínat s tebou,snad přání splní se
Dát ti sílu,dat ti vše,snad se podaří
Chtěl bych vykouzlit ůsměv na tvé tváři

Řekni si o co chceš,budeš to mít
Dám ti vše co budeš chtít

Když budeš v slzách se utápět
Přijdu,krásná slůvka ti budu vyprávět
Když budeš v bolesti upadat
Přijdu,a vždy ti pomůžu vstát

Vše co bude v mích silách,chtěl bych ti dát
Tebe mít po zbytek života chci si přát
S tebou brečet,smát se i zažívat zklamání
Jít s tebou životem,je mé přání

Ty si ta víla v mém životě
Já vždy toužil po jistotě
A ted ji mám,mě splnil se životní sen
Jsem s tebou,každou minutu,každý den

Co když tě stáhnu na dno tvých sil,co když ti ublížím a nezbyde nic
Co když tě o vše připravím,co když to už nikdy nevrátím
A ty mi řekneš bojuj dál,já s tebou překonám všechen žal
Půjdu s tebou kam půjdeš ty,budu tě držet za ruku
Vždy ti sílu dám,už nejsi na nic sám

Já vím že to pro mě uděláš

Už nehledám,našel jsem
Plní se mi ten nejtajnější sen,ted se stává život životem
Autor Vox.Cordis, 03.02.2008
Přečteno 671x
Tipy 5
Poslední tipující: Martanka, susuvlacek, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře

ST za myšlenku a citovou hloubku, některá slova a věty jsou úžasné, přinde mi to malučko rychlé a rozčíslé, ale možná je to právě kokuzlo tehoto dílka. Některé věty mi přindou trochu naivní, ale v naivitě žijeme každý ...

03.02.2008 18:05:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí