Origami labutí

Origami labutí

Anotace: ...

Nad obzorem se linuly první toky zlatavého svitu,
v oblých sklenkách na dlouhé noze se zrcadlilo víno,
nahá těla byla pod saténem ukryta modrému světu,
a řeky ztuhlého vosku vášnivě objaly červenou svíci,

origami labutí vylétly ze zamčených trůhlí,
ledové kostky uvízlé v mojitu roztály láskou,
španělská kytara se třemi strunami zahrála salsu,
a van Goghova slunečnice narovnala své květy,

a pak, v tu tajuplnou chvíli našich životů,
ručičky zapomněly své poslání, zastavil se čas,
pokoj prozářil jemný svit hladící po vlasech,
a rty ovládly na tu chvíli chod světa,
( a nebo aspoň našich duší a tlukot srdce)
Autor Muta cum liquida, 03.02.2008
Přečteno 348x
Tipy 2
Poslední tipující: hanele m., Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

má to příjemnou atmosféru a kouzlo... :o)

21.02.2008 20:10:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí