Vzdáleně blízká

Vzdáleně blízká

Anotace: Zářivý sen byl dnes odměnou pro tebe, daleký rozhled .....

Zářivý sen byl dnes odměnou pro tebe,
daleký rozhled mohl být z věže.
Vím, že nemáš ráda kamenné schody do nebe,
snad jenom ty v milování bez "otěže".

Paprsky zlatě hlazená do úsměvu,
navoněná parfémem horských úbočí,
přicházíš nocí pro lásku a něhu
a tvé srdce na mé mile útočí.

S půlnocí čas se vždy zastaví,
vzájemně letíce za sebou,
slovíčka veršíků tu chvíli oslaví,
v pruhatých "ponožkách" pak těla nezebou.

Průchod dáváme spojení citů,
v dotecích - v polibcích - ve vášni,
nekonečně krátce je do úsvitu,
tak miluj mne LÁSKO - miluj a "nehasni".
Autor Bamap, 04.02.2008
Přečteno 350x
Tipy 6
Poslední tipující: NikitaNikaT., pejrak, maena
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Hodně pocitový konec. Básenka, je plná citů, vyznání... líbí se mi, ale je pro mne trošku smutná, možno ten konec to dělá "Miluje a nehasni"...

21.10.2008 10:19:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí