Setkání

Setkání

Anotace: Já nevím... Napsala jsem ji když jsem chtěla aby vše bylo jinak. Trošku v beznaději, ale asi mi i pomohla. Některé věci se pořád vracejí. Nemám ráda bezvýchodné situace. Asi si půjdu zaběhat...

Chceš utéct
nesmíš...
Pomohlo by to napsat
ale nemůžeš...
postav se realitě
přestaň snít
začni už žít!

Tak si to řeknem do očí...
svět
se zastaví
čas
zmizí...
budem jenom já a ty
jeden falešný úsměv
rty od vína
popel z cigaret
a pak brzy
v očích slzy...

Bude to mít smysl?
řešit minulost?
Otevřít staré rány
zavzpomínat..
popřít nemožnost
nech toho
už dost..

tak zkoušíš zapomenout
možná napíšeš báseň
či dvě
pustíš si Deftones
a budeš si zas hrát
na všecko je v pohodě
skvěle se mám...

ale pak jednou
se vzbudíš
do chladného rána
sám
otočíš se
a tam
Tvůj život
seznamte se...
ale Ty
chceš radši
utéct
Autor Moni_07, 04.02.2008
Přečteno 369x
Tipy 4
Poslední tipující: Natálie T., jaňa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí