Vakuum

Vakuum

Anotace: Co je láska?

Láska je něco,
co mrazí v žaludku.
Láska je něco,
co bolí a zpomaluje rychlost úsudku.

Je to cit plný emocí,
Sama se nedá nikdy přemoci.
Je to okamžik touhy a štěstí.
A když to skončí – jako kdybys dostal do žaludku pěstí.

Když tě poctí svojí návštěvou,
Setkáš se s vroucností a něhou.

Možná se ti zdá,
Že tě obchází.
Ne – to jen s ostatními tak nepěkně zachází.

Smutek a pláč pokud spatříš,
Uvědom si prosím tě,
Ke komu doopravdy patříš…

Víš, nemá cenu nic předstírat,
Když magie začíná skomírat.
Nemá cenu říkat sladká slova,
Když samota tě stejně obelstí – znova!

Ty pak budeš možná šťastný,
Tebe čeká konec slastný.

Ale co já? Co já…nic, jen vzduchoprázdno!
Autor Ev4ever, 04.02.2008
Přečteno 293x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Některé věty jsou fakt dobrý. A ten konec je prostě trefný.

04.02.2008 16:33:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí