Hledání bezpečí

Hledání bezpečí

Anotace: Existuje někde místo, kam se můžeme schovat?

Vzduchem víří vločky sněhu.
Jedna na dlani mi přistála,
rozpouští se pomalu jako já.
Měla bych vydržet jak rytíř v souboji, jak voják ve válce.
Kdepak asi berou odhodlání?
V pohledu krásné paní, ve strachu o život či ve víře na naději?
Jsem snad jediný zbabělec co chce utéct?
Schovat se před tebou.
Schoulit se do klubíčka někde, kde na mne nemůžeš.
Jenže, ty jsi část mne. Před sebou se neschovám.
Před sebou neuteču, není kam.
Jediným místem by bylo bezvědomí smrti.
Autor Klíček, 04.02.2008
Přečteno 391x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST je za myšlenku, nápad, dílko celkem myšlenkové.

04.02.2008 16:46:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí