Poslední

Poslední

Anotace: ...

Polibek pošleš
Vzduchem lásce tvé teď
Poslední byl, zjistíš
Za pár dní hned

Poslední pohled
Před rozloučením
Lásku a strach v očích máš
Před posledním znamením

Zavřeš oči
Nechceš vidět nenávist
Přál by sis moc
Lásku nikdy neztratit

Za všechno si můžeš sám
Život má jít dál
Poslední pohlazení
Jaké sis pamatoval

Život není pohádka
Jak sis mylně vysnil
Bolest nikdy nezmizí
Jak jsi právě zjistil

Léta zahodíte
Ty víš co přijde teď
Řeknete lásce sbohem
Naposled
Autor Iraem, 04.02.2008
Přečteno 369x
Tipy 3
Poslední tipující: Kanzy, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myšlenkové dílko a myšlím, že téměř každý tohle zažil ...

04.02.2008 17:49:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí