Naděje 1

Naděje 1

Anotace: Naděje umírá poslední...

Jak růže zlatá na jaře
Připadám si v tvém náručí
Tužka tančí po papíře
Říkáš, že jsem nejhezčí

Jdouce lesem držíme se za ruce
Až dojdem na malou mýtinu
Ty polibek vtiskneš mi na líce
A já se štěstím téměř rozplynu

V tu chvíli zazvoní budíček
A já se ráno probouzím
Po tváři stéká pár slziček
Ach bože – už zas jen sním!

Každý den tak blízko seš
Pohledy se propíjíme
Ach holka – kdy se probereš?
Ty ho máš ráda, ale on tebe ne

Někdo věří v nemožné
Každý má své zázraky
A místo lásky bezedné
Jsou zatím jenom rozpaky

Ale i to už něco znamená
I to už je drobný zázrak
A když vše půjde takhle dál
Bude láska rozkvétat

Touhle básní říkám vám
Věřte stále na zázrak
Vždyť i pohled jeden, dva
Může něco znamenat!
Autor veronicie, 04.02.2008
Přečteno 360x
Tipy 2
Poslední tipující: Caracol, N.Ryba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmm. Banicku tu napisu v pohode, ale komentar je vzdycky pro me hroznej:D Je pekna to se musi nechat:) Snad to dopadne dobre, protoze presne, nadeje umira posledni...;)

11.02.2008 16:28:00 | N.Ryba

Veru,ono se ti to moc nezdá,ale je to moc hezký, teda jako ne že by mi to něco připomínalo:D a třeba to i tak jak říkáš dopadne...SNAD...

07.02.2008 08:51:00 | pogísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí