Víš co je láska?

Víš co je láska?

Anotace: .

Víš co je láska?
Nevíš?
Nepoznáváš?

Ta polibkem laská,
stínem, tíhou noci.

Společník životem,
přítelem se zvoucí,
však
zrada.
Ji nevidíš,
však stále o ni zakopáváš.

Láska..
je vším, co můžeš dát.
Těžké je bez žití milovat.

Ten kdo morous je,
za lásku platí draze.
Jen ten, kdo miluje,
život má předplacen.
Autor Badya, 04.02.2008
Přečteno 414x
Tipy 2
Poslední tipující: Dilla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí