Máš mne oravdu ráda?!

Máš mne oravdu ráda?!

Anotace: Láska před spolužitím.Pro mladé páry.

Máš mne opravdu ráda?!

Máš mne ráda
jak nosiče nebo majetek
či hračku nebo zázračného džina
na splnění svých potřeb-lidských přání !

Nebo mne máš ráda
jak člověka s jeho tužbami
po štěstí,kráse,plném životu
po jehož boku životem chceš jít !

Máš mne opravdu ráda
láskou nesobeckou pro mne
či svoji sebeláskou pro sebe !

Ujasni si to prosím
než bude pozdě
abychom si po probuzení z tak zvané-lásky-
neláli,nevyčítali
nezlořečili a nebyli zklamáni
z plytkosti,z nedomyšlenosti
svých představ a přání

a nekazili si ten drahocenný čas života !!!
1980
Autor Rebelek, 05.02.2008
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí