Miluji Tě

Miluji Tě

Anotace: Básnička o lásce

Dovol mi být anděl Tvůj,
za každou cenu při mě stůj.
Já miluji Tě, vždy při Tobě budu stát,
tak ukaž mi teď, jak moc mě máš rád.
Venuj mi pohled dlouhý, snad spatříš ten můj - plný touhy.
Chci do očích Tvých hledět celou noc, nikdy Tě nechci ztratit.
Miluji Tě hrozně moc, ublíží-li Ti někdo, bude za to platit.
Teď už v klidu pojď se mnou časem dál, tak dlouho, jak jen to půjde.
A kdyby si mi srdcé mé bolestí rval,
snad Ti jednou dojde, co si mi udělal...
Autor DuDLíčeQ, 05.02.2008
Přečteno 460x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Hezké=)

13.09.2009 14:32:00 | prostejina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí