Nikdy nestačím vše

Nikdy nestačím vše

Anotace: Nikdy ti nestačím říci vše - co bych opravdu rád, ani ti nestačím věnovat tolik polibků

Nikdy ti nestačím říci vše - co bych opravdu rád,
ani nestačím ti věnovat tolik polibků - co bych chtěl,
ručičky hodin jsou prostě neúprosný kat,
ale jak ovládnout je - to bych "prosím pěkně nevěděl".

Snahu mám - chytám je a jindy popoháním!
Co je to platné zase skáčou zpátky,
tak zdá se - že nic nezachráním,
prostě na tok času jsem moc krátký.

A přece dokážu jej ošálit,
a přece si ho rád dobírám,
když nejsem s tebou tak si začnu snít
a další třeba "hoďku" si s tebou užívám.

To je prima, to se mi líbí,
hovor plyne dál jak voda v řece,
někdy dohady, někdy sliby,
hebké políbení a sakra - přece!

Přece to není tak úplně ono,
náruč mám prázdnou - nemohu vzplát,
volám po vteřině - kdy na stereo se mění mono
a toužím kouzlením si tě lásko přivolat !!!
Autor Bamap, 06.02.2008
Přečteno 291x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., pejrak
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... tak kouzlením přivolat? To je hezký. Myslet na někoho a tak být dál, jakoby s ním... ovšem pravda je, že skutečnosti se nic nevyrovná. A tak dávám ST! za obsaha pocity, neb to zná každý.

21.10.2008 10:07:00 | NikitaNikaT.

ten obrat kdy na stereo se mění mono se mi fakt líbí:)

06.02.2008 20:40:00 | DodgerKT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí