Neviděla

Neviděla

Anotace: Vidíme jen ty co milujeme a né ty co milují nás.

Má jediná nehynoucí láska.
Tak nevinná, jemná kráska.
Viděla jen sebe, na mě vůbec nemyslela.
Dívala se a neviděla.
Neviděla mé srdce, které ji vkládám do dlaně.
Jen tak, prostě a oddaně.
Nikdy mě neposlouchala, když jsem jí něco říkal.
Nikdy nepochopila, že jsem jen pro ni dýchal.
Já žil jen pro ni, pro žádnou jinou.
Nezajímalo ji, že mé city, mé srdce bez ní zhynou.
Její krása pálí jako slunce, ale dýchá z ní chlad.
Žaludek plný, ale mé srdce má hlad.
Myšlenek plno, ale srdce je prázdné.
Mé oči vidí jen ji, ikdyž vše je tak krásné.
Autor Blade Safety, 06.02.2008
Přečteno 297x
Tipy 5
Poslední tipující: XJanule, Kanzy, Elena Suchomel, fuu
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

láska prochází žaludkem.

06.02.2008 19:43:00 | Blade Safety

"Žaludek plný, ale mé srdce má hlad"
tak tohle mě dostává...

06.02.2008 15:55:00 | Who cares a lot

láska je vážně divná věc, co?:))

06.02.2008 15:14:00 | fuu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí