Láska

Láska

Anotace: Co je to láska?

Když se slovo LÁSKA vysloví,
každý si něco jiného představí.

Pro někoho jsou to toulky
ruku v ruce rozkvetlou zahradou.
Pro jiného je to milování
na pláži pod noční oblohou.

Ale co je opravdu láska?
Jak vyjádřit všechny ty pocity?

Láska je pro mne:
První záchvěv nervozity,
když se mi podíváš do očí.

První znění ticha,
když promluvíš a čekáš odpověď.

Slastné a zároveň strašné
šimrání v břišní krajině,
když pozoruji tvůj obličej tajně.

Láska je spása i prokletí,
pohltí nás v každém století.
Autor little.angel, 06.02.2008
Přečteno 406x
Tipy 1
Poslední tipující: china white
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

No, tedy, nevím. Ani forma ani styl mne nepohltil

06.02.2008 15:51:00 | Who cares a lot

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí