Kvítí

Kvítí

Anotace: zde nachází se květ, krásný jak spousta čistých vět

Tam, kde řada aut stojí,
kde samota se hojí,
zde nachází se květ,
krásný jak spousta čistých vět.

Nač slova, stačí se jen dívat,
i ptáci začnou v mžiku zpívat.
Zpívat o tom, ze jen blázen nevidí,
co jeho srdci nabízí.

Kráčím kolem,
nesu džbán,
kvítí s citem zalívám.
Nevím přesně, kolik je třeba vody,
nechci přelít, šetřím slovy.

Prosím Boha, ať kveteš stále,
ať nepřestaneš náhle.
Vždyť je jen jedno kvítí,
co na cestu mi svítí.
Však zatím nevím, jestli trhat ho mám,
ať další bolest nekonám.
Autor Dreamer, 06.02.2008
Přečteno 347x
Tipy 5
Poslední tipující: S..a, Psavec, Martanka, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Celkem myšlenkové dílko, dobře se mi četlo, má svoji lehkost, ale si myslím, že někdy slovy raději nešetřit, záleží na situaci, jak ju odhadnem.

06.02.2008 18:03:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí