Vrať se!!

Vrať se!!

Anotace: Název mluví za vše...

Hlava plná vzpomínek a krásných chvil,
srdce však prázdné, dřív jsi v něm byl.
Kde teď je ti konec, mé srdce krvácí,
nepřelezu ten kopec, už síly mi dochází.
Nedokážu býti silná a tebe ze života svého pustit,
má láska je velká, dokážeš mi odpustit?
Vezmi mě zpět a splyň s mým tělem,
já tě chci teď, chci být tvým světem,
ve kterém budeš dál žít.
Autor Jessiem, 06.02.2008
Přečteno 497x
Tipy 5
Poslední tipující: Danah, Psavec, Martyn, XJanule, Erion Fate
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí