Nešťastný

Nešťastný

Anotace: ...

Jak nešťastný je ten, kdo musí
k lásce jít a rty, které miluje
nesmí políbit.

Jak nešťastný je ten, kdo
svou lásku denně vídá a ví,
že s jinou snídá.

Jak nešťastný je ten, kdo
sem kráčí krajinou
a myslí na věc jedinou.

Jak nešťastný je ten, kdo
nadosah lásku má a přesto
mu mezi prsty proplouvá.

Avšak útrapy najednou
pominou a my budem jen
s láskou svou.
Autor Jessiem, 06.02.2008
Přečteno 329x
Tipy 6
Poslední tipující: Danah, Psavec, Martyn, XJanule, Erion Fate
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ach...dobře tohle znám...
pěkná :-))

07.02.2008 09:39:00 | akneliam

Moc bych Ti to přál.

06.02.2008 21:48:00 | Psavec

Jak já tohle znám... Jen aby to dopadlo jak píšeš..

06.02.2008 20:00:00 | Erion Fate

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí