Poprvé ve svém životě

Poprvé ve svém životě

Anotace: jsem v noci složil písničku:)

Prsty vplétám do tvých strun,
ruce nořím do tvých tónů.
Poprvé ve svém životě jsem volný jako pták.
Roztáhnu křídla a zmizím do oblak.
Poprvé ve svém životě už nemusím se bát.
Poprvé ve svém životě své písně do rána hrát.
Ráno až se probudíš
a slunce oknem tvým,
tvé vlasy rozzáří
zlatem nebeským.
Jak anděl co z oltáře
vzepjal se a přiletěl.
A na svých křídlech přinesl lásku
...co nekončí za rozbřesku.
Poprvé ve svém životě být volný jako pták.
Poprvé ve svém životě už nemuset se bát.
Poprvé ve svém životě zmizet do oblak.
Poprvé ve svém životě své písně do rána hrát.
Poprvé ve svém životě se s tebou milovat...
Autor DodgerKT, 06.02.2008
Přečteno 602x
Tipy 1
Poslední tipující: Klíček
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bože, tak to bylo nádherné...Máš vážně talent..nezbývá než závidět...jak zážitky, tak srdce, které je vydá na pospas papíru

13.05.2008 19:48:00 | Filosof

Moc se mi líbí. A vyvolává tolik vzpomínek na všechna poprvé...

06.02.2008 21:48:00 | Klíček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí