Bez tebe

Bez tebe

Anotace: ...

Když uléhám sama, tak
neklidně spím,
přemítám, budím se,
že nejsem s ním.

Pak přejde týden, já
zas budu tam,
u něho, v bezpečí
jistotu mám.

Doma je prostor, však
u něj je láska,
doma mám všechno, ale
srdce mi praská.

Chci vidět jiskru, co
v očích vždy mívá,
když přicházím, zůstávám
a on mě objímá.
Autor Yves, 06.02.2008
Přečteno 853x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Milásek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí