Čekání na Tebe...

Čekání na Tebe...

Anotace: ...

Sbírka: KDYSI DÁVNO...

Máš dvě oči, jako já,
ale nevidíš,
máš dvě uši, jako já,
ale neslyšíš,
máš nos mezi očima,
toť věc je zločinná,
že cítit se nesnažíš.
Máš jemné rty,
jen jednou jsem je chutnala,
mezi několika sty,
bych je však poznala.
Tvoje vnímání se jinam ubírá,
Tvůj cit ke mně zkomírá?
Či snad neexistuje?
Jako sníh ve slunci roztaje.
Snad někdy ke mně přijde,
já na ten cit počkám,
z mého pohledu sejde,
ale já.......se dočkám...
Autor Arleen.D, 06.02.2008
Přečteno 415x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, jedam, Psavec, Danah
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí