Počátek houslového klíče

Počátek houslového klíče

Anotace: "K"

Chtěla bych pomocí melodie,
sdělit ti věci, slovy chudé.
Ač zdá se to jako utopie,
krůčky emocí jsou čistě rudé.

V notovou osnovu zapíši notičku,
houslovým klíčkem odemknu.
Tak jako západy v tvém a mém srdíčku,
umím odmykat poslepu.

Tělíčka malých not splývají s řádečky,
tak jako duše Tvá se vpíjí v mou.
A zkušební hudbu zahrají zvonečky,
jenž dvířka lásky odemknou.

Jsem básník s tužkou za uchem,
notami stala se písmenka plachá.
Vyděšen a s myším přízvukem,
nechávám ruku co v papír spáchá.

Píši Ti ódu s nádechem červánků,
v ten papír notový s houslovým klíčem.
Jenž symbolem stal se všech prvých počátků,
jako ty..
mým bezhraničním chtíčem ..
Autor Analisieren, 06.02.2008
Přečteno 464x
Tipy 9
Poslední tipující: carodejka, Psavec, Jiparo, cevert, excited, Bíša
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krasne, citlive, at se Ti dari.

11.02.2008 19:43:00 | carodejka

Moc pěkně jsi zanotovala.

11.02.2008 12:39:00 | Psavec

o notách trošku něco vím, ale tak krásně červánkovou píseň se mi teda napsat nepodařilo, budu muset zabrat 1*

07.02.2008 12:32:00 | cevert

drž se štěstí... princezno...

07.02.2008 08:05:00 | excited

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí