aNDíLeK

aNDíLeK

Anotace: jsi jen můj andílek

jsi anděl
který mi dává krásné vzpomínky
jsi anděl
který mi pomáhá zapomenout
na dny nechtěného žití
jsi anděl mých dnů
ve kterých procházím
jsi anděl mých nocí
při kterých na tebe myslím
jsi anděl mých snů
ve kterých mě provázíš
jsi anděl mé cesty
na které jdeme společně
jsi anděl mého srdce
jež buší pro tebe
jsi anděl písku času
jež je tu jen pro nás
jsi anděl
který tu nikdy nežil
jsi anděl
který tu nikdy nebyl
jsi anděl
mých dobrých myšlenek
jsi anděl mých slov
které nikdy nedochází
jsi anděl mých kroků
tak nikdy nemohu šlápnout vedle
jsi anděl mých nekonečných myšlenek
věnovaný pouze nám
jsi anděl
který dává inkoustu schopnost
psát tento text
jsi anděl
kterého jsem nikdy neměl
jsi anděl
pro kterého žiju
jsi anděl
kterého MILUJI
Autor VoiD, 07.02.2008
Přečteno 599x
Tipy 1
Poslední tipující: Lady Carmila
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

š´tastný anděl..dokonalý..v každém tvém kroku..v tom cos udělal, i v tom , co ještě není:-)

07.02.2008 10:16:00 | Lady Carmila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí