Ta druhá (Ona)

Ta druhá (Ona)

Anotace: Dá se žít s někým, koho bychom raději viděli na jiné planetě?

Stojí mezi námi jako neprůstřelná zeď,
trhlinami tě vidím jak zvolna odcházíš.

Obklopuje tě jako nejhustší mlha,
abych tě už nenašla, přestala hledat.

Utopila tě v černých závojích tmy,
abych tě neviděla, nemohla spoutávat.

Odnáší tě na svých křídlech moc vysoko
vzdaluješ se čím dál víc, tam nedosáhnu.

Vnikla ti do pavučiny myšlenek,
prostoupila do každého zákoutí srdce.

Chci-li tebe, musím mít i Jí...
Ztratil ses v ní navždy.
Život s nepřítelem.
Autor Klíček, 07.02.2008
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí