Slzy

Slzy

Anotace: Nevím,co k tomu napsat.....

Slunce zapadá za obzor,
Po tváři slzy stékají.
Nikdo je v perly nezmění,
Slanou chuť mají.
Já chtěla jsem tě milovat,
Nemohla jsem však vědět,
Co mohl úsměv ve tvé tváři znamenat.
Úsměv se ve škleb proměnil,
Oči se změnily moře.
Rozum radil nech ho být,
Srdce se však vzpíralo.
Časem jsem však pochopila,
Že nemá cenu dělat si z tebe vrásky,
Ty prostě nejsi hoden mojí lásky!
Autor nikolka.palousek, 26.06.2005
Přečteno 439x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí