Nemůžu zapomenout

Nemůžu zapomenout

Anotace: Název vypovídá za vše....

Nemůžu zapomenout
Těžko se zapomíná na člověka,kterého jsi měl rád,
Avšak ještě hůř se zapomíná na člověka,kterého jsi miloval.
A proto sedím tu teď a přemýšlím jak z hlavy tě dostat,
Myslet na tebe nemůžu přestat.
Strašně to bolí,vrať se mi zpět,
Tvým odchodem zničil jsi mi svět.
Vždycky,když mé oči uviděly tebe,
Vyletěla jsem do nebe.
Teď už to tak není,
A nikdy nebude,
Vše se časem změní,
Jen prázdnoty přibude.
-Tak proč na tebe sakra nemůžu zapomenout?!
Autor nikolka.palousek, 26.06.2005
Přečteno 559x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí