Bloumá dál

Bloumá dál

Anotace: ...

Lásko moje, proč mě opouštíš,
to, co k tobě cítím, ty to nevidíš?
Jsi nádherný, jak nejkrásnější květ,
jsi celičký, celičký můj svět.

Jsi můj tajemný princ,
co kráčí se mnou tmou,
Jsi můj nesplněný sen,
chci jít za tebou.

Chodím dokola, myslím na tebe,
nevím jak budu žít, žít a jen bez tebe.
Chodím ulicí, nohy se mi pletou,
nedávám pozor, málem mě smetou.

Chodím ulicí dál a dál,
nevím co děláš, když jsi sám.
Myslíš na mě, nemyslíš,
proč jenom ty to víš?
Kéž bych mohla tvé myšlenky znát
a svoje s láskou jen tobě dát.
Autor Jessiem, 07.02.2008
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí