Loutna bez hráče

Loutna bez hráče

Anotace: ...

Jsem smutná jak loutna, která nemůže hrát,
jako člověk, který se nemůže smát,
jako holka, která nemůže kluka milovat,
jako mrtvý, který se nemůže ze života radovat.

Slzy mi stékají po tváři,
na nebi už naše hvězda nezáří.

Žár mého srdce už uhasl,
když oheň v něm přestal plát,
když jsi mě přestal milovat,
do plachty plné lásky přestal vítr vát.

Sbohem lásko, tisknu ti ruku naposledy,
už zbydou jen vzpomínky a neprolomené ledy.
Autor Jessiem, 07.02.2008
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí