Poslouchej podruhé... (part II.)

Poslouchej podruhé... (part II.)

Anotace: volné pokračování...

To šťastné Blues
tolik chtělo růst
pryč z našich úst
Atento otra vez!

To já Ti povídám,
to já Ti vyprávím,
když hodiny křičí:
"Je čas!"
Vrátit se do reality
zas a zas...

... budeme stát v řadě
v nekončném čekání,
z 5 - ti všedních dní
k smrti znavení.

Zklamání
-
váhání
-
milování?

Ne!
-
Ano!
-
Snad?!
Autor Charlie Mero, 07.02.2008
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí