Nápis na hrobě

Nápis na hrobě

Anotace: ...

proletím rychle atmosférou,
na krátko uvidím Zemi celou
a na ní vyznačený bod
a ten bude můj hrob.
A na tom hrobě bude psáno:
"Bylo tomu už hodně dávno
co žila tahle dívčina
zbrklá jak horská bystřina.
Sice byla hnusná jako noc
však chlapců mohla mít víc než dost.
Ona však jen jednoho chtěla
jak mu to říct - nevěděla.
A pak to zkusila, jednou,
a setkala se s reakcí divnou:
´Sorry, jako opravdu jsi fajn...
než zklamání s Tebou- to radší sám´
Ona ho však měla ráda
nechtěla ho jen jako kamaráda
nevěděla jak ten osud nést
a tak si nechala nůž s rukou splést"
A teď tu budu dlouho stát
na pravdivý text koukat
celý svůj život si promítat
a na Tebe s láskou vzpomínat
Autor jaňa, 07.02.2008
Přečteno 372x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Norlein
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí