...LOST...

...LOST...

Anotace: ....

Až tě opustí ten,
kohos miloval,
až tě opustí ten,
za koho bys život dal.
Až tě opustí celý svět
tak poznáš co je to láska
a co vše pro ni musíš vytrpět.

Jak šťastný byl, kdo miloval,
než svoji lásku ztratil.
Jak rád by za ni život dal,
jen kdyby mu ji osud vrátil.

Láska je bolest a zklamání.
Někdy i smutek zahání.
Jen jednu nevýhodu má,
že na ni musejí být dva...
Autor Dity, 07.02.2008
Přečteno 369x
Tipy 2
Poslední tipující: Ďáblí-andílekO:-)
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moooc klásný fakt:-(

07.02.2008 21:31:00 | Ďáblí-andílekO:-)

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí