Zamilováná..

Zamilováná..

Anotace: když to bylo zase krásné...

Dívám se na tvou nádhernou tvář.
Sním?
Jsi tak krásný.
Přemýšlíš.

Ty tvé zatočené vlásky.
Kroutíš je.
Tak často tě takto pozoruji.
Nevíš.

Chci vstát a obejmout tě.
Držím se.
Jinak bych te objímala celý den.

Jsi úžasný.
Můj.

Pošlu ti lásku ze svého srdce.
V tu chvíli se otočíš.
Tvůj pohled, úsměv.

Milujesš mne.
Vím...
Autor Piitulka, 07.02.2008
Přečteno 651x
Tipy 3
Poslední tipující: NikitaNikaT., Majketka Pietraszová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí