Všechno a nic

Všechno a nic

Anotace: :o)

Lži jenom pomalu a tiše prosím,
a neutíkej k myšlenkám,
pro tajemství, co po kapsách si nosím,
pro pocit, který třeba mám.

Nabízím hrstku smutných slibů,
s pocitem, že si beru víc,
jen neudělej, prosím, chybu,
někdy je málo míň, než nic.

Neptej se, nechci odpovědět,
těch otázek se obavám,
však dávno musíš všechno vědět,
strachem tě, lásko, prohrávám.
Autor michala, 07.02.2008
Přečteno 393x
Tipy 4
Poslední tipující: Divoženka1, pamp_elka, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Hotová spisovatelka;)krásny!!!

15.04.2008 10:04:00 | kytiii

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí