Láska bolí

Láska bolí

Anotace: Láska bez lásky

Jen zamilovaný blázen tiše věří
v lásky nekonečně krásnou slast.
O to hůř se tvrdá realita snáší,
když přijde ta krutá pravdy tvář.

Já jsem stále nepoučitelným bláznem,
jenž tajně doufá v lásky zázrak.
Pročpak v mém světě reálném
žije krutý nepřemožitelný drak?

Copak v mém bídném životě,
plném smutku, bolesti a ztrát,
nenajdu ani to štěstí klikaté,
přítele, jenž by měl mě rád.

Chtěla bych svého kouzelného prince
a vím, že jím smíš být pouze ty.
Ale jsme jako dvě strany mince,
spolu a však zády zůstaneme k sobě na věky.

Je to strašný mučivý pocit,
věřit ti a bezmezně tě milovat.
Zvlášť, když temné osamělé noci
lehce šeptají: On nemá tě rád!

Chci zařvat do mrtvého ticha:
Tady jsem, tak si mě všimni!
Ty dál však jak největší nelida,
říkáš: Neřeš nic a radši ztichni.

Tvůj nezájem je nevyléčitelnou nemocí,
která čím dál víc sužuje mě celou.
Tvůj chlad a takzvaná samota emocí
je pro mě břitva, jež projede mi žilou.
Autor little.angel, 08.02.2008
Přečteno 366x
Tipy 1
Poslední tipující: Ďáblí-andílekO:-)
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí