Dívka bolesti

Dívka bolesti

Anotace: Bolí to, ale snad čas vše zhojí

Leží dívka, leží v trávě.
Dlaně spíná, hlas jí slábne.
Umřela dnes láska právě.
Dech se tají, tělo chřadne.

Chtěla by zas běžet, běžet.
Tomu stromu, té jabloni vše povědět.
Nebát se, zavřít oči, opět vědět.
Že je láska dokonalá zvědět.

Přála by si být zas v lukách.
Vedle sebe toho kluka.
Svoje dlaně v jeho rukách.
Neprožívat hrozná muka.

Láskou jenom sílit.
Doletět si k svému cíli.
Chtěla lásku rychle zabít.
Zbyl z ní obraz smutné víly.

I vás může tohle potkat.
Někde kráčet, krásná roucha.
Pak se začne všechno bourat.
Zbude jen osamělá bouda.

Ta holka už se zvedá.
Srdce nemá, jen ho hledá.
Zbyla z ní pouhá šmouha bledá.
Autor little.angel, 08.02.2008
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí