Vrať se mi

Vrať se mi

Anotace: ...

Vzpomínám, jak bývali jsme šťastný pár
a jak nám život připadal jak ráj.
Chodili jsme ruku v ruce s obětím
a každý nad naší láskou ronil slzy dojetím.
Co víc si můžeš od života ještě přát,
když tě má druhý opravdu a upřímě rád.

Tak jako andělé letí z nebes
a vítr ve vlasech je hladí,
tak velkou láskou tě miluji,
tak moc mi život bez tebe vadí.

Omlouvám se za všechny své hříchy,
za bolest a trápení,
proč jsme museli ale býti
tak krutě lásky zbaveni?

Držím tě pevně v dlani
a modlím se za duši tvou,
nemohu uvěřit, že ztrácím tě,
že přicházím o lásku tvou.

Mé slzy, které po tváři se valí,
se mění v hořký chlad.
Tvůj hlas se chvěje
a ty vyslovuješ " Mám tě rád ".

Ruka ztratila cit, srdce neslyší,
tvůj dech se zastavil a smrt bolest utiší.
Autor Jessiem, 08.02.2008
Přečteno 354x
Tipy 3
Poslední tipující: jesterka, just me
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

Tvoje básnička je uplně skvělá a smutná,moc se mi líbila a připomělo mi to i něco co teď prožívám.

08.02.2008 14:22:00 | Bžunda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí