14.7.2003

14.7.2003

Anotace: Věnováno jednomu prima klukovi,který mě ale zklamal. Ale dnes chápu proč.

Byl jsi ke mě laskavý
uplný džentlmen.
Já tvým slovům věřila
a do Tvých očí jsem se zbláznila.

Teď je ale všemu konec
a já jsem nešťastná.
Proč já bláhová Tobě věřila,
tvým slovům co byly plné lži.

Bylo mi s Tebou fajn
ale teď už na to nemyslím.
Protože to vše bolí
a duše pláče.

Proč jsi mě zklamal
a falešně ses ke mě choval.
Mou duši jsi zklamal
a zranil.
Autor Sofi, 08.02.2008
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí