12.února

12.února

Anotace: Říká se, do třetice všeho dobrého, ale je to jen pořekadlo..

Zastavil se čas
a vzpomínky zpět se schází,
zpět o krok, dva, tři kroky.
Slzy tvář mi rosí
a v srdci mi mrazí..

Jsou to již tři roky,
co stál jsem před Tebou
a tiše hleděl v hluboké Tvé oči,
kdys chtěla polibek a já bál se ho dát,
kdy chtěl jsem křičet, že mám Tě rád,
bál jsem se milovat..

Před třemi roky splnil se mi sen,
když líbalas rty moje,
v rouchu noci,sobota byl onen den,
dalas srdce a já Tobě svoje...
Krásná, křehká a snová láska
a ze mě nevypadla ani hláska..
A teď sedím tu sám..
Dva roky v tento den spolu..
Kde Tě teďka mám?

Vím, u někoho jiného...
Autor Bojador, 08.02.2008
Přečteno 343x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí