Kejklíři

Kejklíři

Anotace: Být kejklířem není jen práce, je v tom poslání, velmi těžké poslání...

Zahrajte kejklíři na loutnu života,
a trubky ať zní, ať troubí zas,
láska jak strhaná, zbloudilá sirota
klopýtá po cestě, samotě napospas.

Zahrajte kejklíři na struny z mosazi,
veďte ji cestou zpět mezi nás,
a za každý kámen, který nohy jí podrazí
přidejte tón, ať jde se jí snáz.

Zůstaňte kejklíři, zůstaňte hrát,
vaše tóny jsou její i naší nadějí,
že se už na cestách nebudeme bát,
že přestaneme bloudit, když zaznějí.

Jen na malou chvíli zavři oči,
teď, teď už je musíš slyšet znít,
nadechneš se a hlas tak trochu poposkočí,
a to je ten důvod, proč dál žít.
Autor malý medvěd, 09.02.2008
Přečteno 296x
Tipy 11
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI, Duhová, Vlk v rouše, toužím.jít.dál, labuť, Liv
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné veršíky...dávají naději... :) pohlazení Tobě

22.02.2008 01:27:00 | toužím.jít.dál

Chtěla jsem říct, že dobře kejklíříš se slovy...nebo žongluješ?

16.02.2008 02:37:00 | Liv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí