Miluji

Miluji

Anotace: Stále miluji, ale ten komu mé srdce patří je už dávno pryč

Miluji tvůj usměv,
jak štěstím září.

Miluji tvůj dech,
když se ti v hrudi tají.

Miluji tvé dotyky,
jsou jak elektrický výboj.

Miluji tvé pochyby,
když v mysli svádíš boj.

Miluji tvou povahu,
snažím se s ní poprat.

Miluji tvou náladu,
někdy je to rychlý obrat.

Miluji tvé tělo,
touhy mé rozehrává.

Miluji tvou výbušnost,
i to se někdy stává.

Miluji tvé myšlenky,
i když je neznám.

Miluji tvou duši,
ale přístup k ní nemám.

Miluji tvá slova,
umí mě pohladit.

Miluji tvůj elán,
umí mě pohltit.

Miluji na tobě vše,
i když to tak nevypadá.

Miluji tě tak jako nikdy nikoho,
jsi má láska pravá.
Autor little.angel, 09.02.2008
Přečteno 728x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Moc krasny, moc povedeny:D:D

12.02.2008 19:48:00 | gimikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí