Chybíš mi …

Chybíš mi …

Anotace: ... Vrať se

Stále tě chci!
Stačí jen napsat!
Zdají se mi o tobě sny!
Poselství poslat!

Udělala jsem hroznou chybu!
Nevím, jak ji vzít zpět!
Žiji v temném stínu!
Lásko, vrať se mi, hned!

Ta bolest mě ničí!
Chci s tebou být stále!
Mé srdce po tobě křičí!
Jsem sama v tichém sále!

Jestli máš ještě zájem,
napiš pár milých řádek!
Čekám na tebe jak blázen,
který věří v tvůj dárek!

Jestli ti chybím,
pošli krátkou zprávu!
Stále v sobě cítím,
jak moc po tobě prahnu!

Já ti mohu odpřísáhnout,
že jsem stále celá tvá!
Nemohu to bez tebe zvládnout!
Miluji tě, to jsem celá já!
Autor little.angel, 09.02.2008
Přečteno 412x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí