lahev od vína

lahev od vína

Anotace: někdy je i jednoduchá věc dosti složitou

zkus pochytat déšt
do skleniček a lahví...od vína
červenýho-jako mé uplakané oči...
taky se tak bude kalit, v pohledu svíček...
přes plamínek co zmítá mým tělem...

a pokud neztratíš ani kapku...
naplníš mě-až po okraj.
svými toužebnými doteky...
a na těle mi zanecháš otisky prstů.
Autor Gwladus, 09.02.2008
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí