Jen jednou

Jen jednou

Anotace: Ze sbírky: "Uvadlá květena"

Sbírka: Uvadlá květena

Jen jednou

Chtěl bych ji obejmout,
pohladit po vlasech,
políbit na ústa.

Cítit její vůni,
chlad jejích rtů,
teplo jejího těla.

Aby navždy věděla,
co pro mě znamená,
co k ní cítím.

Jen jednou bych chtěl…

Být jí milován,
objat z ryzího citu,
poznat, co ke mně cítí.
Autor Miro Sparkus, 09.02.2008
Přečteno 362x
Tipy 1
Poslední tipující: just me
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí