Valentýnská

Valentýnská

Anotace: CO víc nežli lásku si přát?

Dnes nastal ten den kdy lásku máš dát,
společně pod noční oblohou něco si přát!
s přáním tajným a společným polibek brát,
ikdyž je únor nechat se láskou hřát!
Vzájemně celý rok o sebe pečlivě dbát!
nástarh a cest života nesmíme se bát!
ruku v ruce společným životem se dát!
s láskou je přec krásnější den tak co si víc přát?
umějí je lásku dávat a nejen brát!
každou společnou vzpomínkou ve smutku se hřát,
když lásku dáš i ona o tebe bude dbát!
tak sakra! Co víc si ještě přát..!
Autor J@rda.H, 09.02.2008
Přečteno 381x
Tipy 3
Poslední tipující: jesterka, Malinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Smutné čtení pro ty,kdo na Valentýna budou sami...ale jinak krásné

09.02.2008 22:38:00 | Malinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí