TY

TY

Anotace: Pár slov pro tebe

Nevím, jak bych ti to do očí řekla,
aniž by mi po tvářích slza stekla.

Ptáš se, zda o tebe stále stojím,
co pro mě jsi a co v tobě vidím.

Upřímnost je to jediné, co ti mohu dát,
jsi brouček, kterého navždy budu milovat.

Jsi má nedopovězená myšlenka,
víš, co v srdci cítím zrovinka.

A i když se mnou často nemluvíš,
vyslechneš mě a mému srdci ulevíš.

Cítím se šťastná a sama sebou,
a je to, lásko, jen a jen tebou.

Víš, čeho chceš dosáhnout v životě,
a já to samé toužím najít ve světě.

Nikdy jsem tak nádherný pocit nezažila,
abych se štěstím v náručí někomu chvěla.

Asi si nečekal takovouto odpověď prostou,
přeji si, ať plody naší lásky dál rostou.

Občas pochybuji, jestli jsem pro tebe pravou,
vím, že nikdy jsem nebyla a nebudu dokonalou.

A kdyby náhodou náš strom štěstí uvadl,
jsi to nejlepší, co mi život přivedl.

Miluji tě! a tato slova mnohem víc znamenají,
jedno nádherné tajemství v sobě ukrývají ...
Autor little.angel, 10.02.2008
Přečteno 811x
Tipy 2
Poslední tipující: Blagit, mw--martina
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Cítím z toho opravdovost....a ještě malá poznámka (pod čarou): Pravá láska existuje, nosíme si ji v sobě a toužíme se o ni podělit....s tím pravým/pravou :-)

10.02.2008 01:06:00 | Bunny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí