Bezmoc

Bezmoc

Anotace: Ze sbírky: "Uvadlá květena"

Sbírka: Uvadlá květena

Bezmoc

Jsem jako opuštěný pěšák
v boji,
jsem bezmocný,
jako lidé v Tróji.

Láska k dívce mě týrá
a mučí,
už slábne i má víra,
že bude v mé náruči.

Tak málo ji teď vídám
a je to ještě horší.
Jen o ní zamilované
písně zpívám.

Stále sílí
moje touha,
ale zbývá mi jen
fotka pouhá.
Autor Miro Sparkus, 10.02.2008
Přečteno 378x
Tipy 2
Poslední tipující: pavlis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí